Van flexibele flexplek van 1 uur
tot een eigen kantoor op maat

Sfeervolle werkplekken die met je onderneming mee groeien

Het Zakenstation is een plek waar Noord-Hollandse ondernemers met elkaar werken. De kracht van Het Zakenstation zit in de diversiteit van ondernemers die er komen. Je kunt als jonge onderneming makkelijk verder groeien van flexplek tot een eigen kantoor. Het Zakenstation groeit met je mee. Je hoeft geen hoge investeringen te doen voor een eigen kantoor. Maak gebruik van  een volledig ingericht kantoor met een aansluiting op een plug-and-play glasvezel netwerk of kies voor een kantoor die op maat gemaakt wordt. Een vast jaarcontract is niet nodig. Je kunt ook tijdelijk kantoorruimtes huren!

Flexibele werkplekken

Van een flexplek tot een kantoorunit

Start binnen 24 uur

Huur in 2 stappen een eigen werkplek

Samen verder groeien

Ontmoet inspirerende ondernemer

Flexibel huren

Volledig naar wens van 1 uur tot 1 jaar

Worden dit jouw buren?

Laat je inspireren door andere ondernemers

  • Yourgenstore is een webshop dat non-food producten verkoopt. Verder houdt YourGenStore zich bezig met social media/affiliate marketing werkzaamheden.
  • Remkaflex is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de distributie en fabricage van mechanische bedieningskabels en hydraulische rem- en koppelingslangen. Remkaflex heeft een zeer uitgebreid programma op het gebied van automotive. Ook zijn zij sterk vertegenwoordigd in de industriële sector zoals de agrarische sector en machine bouw. Door de jaren lange ervaring heeft Remkaflex niet alleen klanten in Nederland, maar ook in de Benelux en ver daar buiten.
  • My Key to Work biedt coaching naar nieuwe (werk) mogelijkheden. Kandidaten worden door My Key to Work gestimuleerd en ondersteund om hun Keys to Work op eigen tempo zelf te ontdekken, verder te ontwikkelen en vervolgens effectief in te zetten richting huidige of potentiële werkgever.
  • Soms kunt u ondersteuning van een fysiotherapeut gebruiken. Hierbij kunt u denken aan pijn- en beweeglijkheidsklachten die u beperken in uw dagelijks leven, een sportblessure een behandeling na een orthopedische operatie of na een cardiaal event (een hartaanval of na een cardiale operatie)

    Martin Voebel heeft een zeer divers aanbod van reguliere behandelmethodes die afhankelijk van uw pakket geheel of gedeeltelijk door de verzekering vergoed worden, maar ook extra activiteiten zoals Hartrevalidatie, medisch fitness, onder begeleiding afvallen, healthchecks met trainings advies.

    Welke optie u ook kiest: samen stellen we een plan van aanpak op. In eerste instantie is de begeleiding intensief maar naarmate het traject vordert, krijgt u steeds meer de regie in eigen hand met als eindresultaat dat u weer zelfstandig de draad op kunt pakken.

  • Inzet Wérkt! is het antwoord voor elke ondernemer die zoekt naar flexibele inzet van medewerkers. Of het nu gaat om pieken opvangen of om structurele uitvoering van werkzaamheden. Zij hebben de specialisten ervoor in huis! Zij nemen alle zorgen uit handen en halen risico’s weg. Inzet Wérkt! doet meer dan bemiddelen, ze begeleiden alle kandidaten van start tot contract. Of dat nu via uitzenden, via re-integratie of outplacement is; ze geven de voor u best passende vorm in een advies op maat.  
  • Nedflex staat voor dienstverlening op maat. Nedflex wil ondernemers optimaal ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun core business. Nedflex is voortdurend bezig met het ontwikkelen van servicegerichte diensten en producten. Daarnaast maakt Nedflex zich hard voor het vergroten van de mate van transparantie binnen de uitzend- en payrollbranche. Nedflex draagt middels haar transparante werkwijze, waarbinnen het voor alle betrokkenen duidelijk is wat Nedflex aanbiedt en tegen welk tarief, bij aan het verbeteren van de kwaliteitsperceptie van de flexbranche.
Alle ondernemers bekijken