Van flexibele flexplek van 1 uur
tot een eigen kantoor op maat

Sfeervolle werkplekken die met je onderneming mee groeien

Het Zakenstation is een plek waar Noord-Hollandse ondernemers met elkaar werken. De kracht van Het Zakenstation zit in de diversiteit van ondernemers die er komen. Je kunt als jonge onderneming makkelijk verder groeien van flexplek tot een eigen kantoor. Het Zakenstation groeit met je mee. Je hoeft geen hoge investeringen te doen voor een eigen kantoor. Maak gebruik van  een volledig ingericht kantoor met een aansluiting op een plug-and-play glasvezel netwerk of kies voor een kantoor die op maat gemaakt wordt. Een vast jaarcontract is niet nodig. Je kunt ook tijdelijk kantoorruimtes huren!

Flexibele werkplekken

Van een flexplek tot een kantoorunit

Start binnen 24 uur

Huur in 2 stappen een eigen werkplek

Samen verder groeien

Ontmoet inspirerende ondernemer

Flexibel huren

Volledig naar wens van 1 uur tot 1 jaar

Worden dit jouw buren?

Laat je inspireren door andere ondernemers

 • Jos Beemster staat voor Elektrotechniek, Licht,Innovatie en Quality. Vakgebieden waarbinnen de oprichter van Eliq zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Kernwaarden waarmee hij voor zijn klanten graag van grote betekenis is. Met consultancy & technologies laat Eliq B.V bedrijven optimaal presteren en vooruitstrevend zijn op hun vakgebied.  
 • Jos Beemster staat voor Elektrotechniek, Licht,Innovatie en Quality. Vakgebieden waarbinnen de oprichter van Eliq zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Kernwaarden waarmee hij voor zijn klanten graag van grote betekenis is.
 • Mijn naam is Madelief Ruigewaard en ik ben de eigenaar van TWO EIGHT NINE DESIGN.
  
  TWO EIGHT NINE zal een plek zijn waar je kunt worden geïnspireerd, winkelen en op maat gemaakte ontwerpen kunt krijgen, en nog veel meer. Ik werk hard, toegewijd, met liefde en gedrevenheid en hoop er wat van aan jou door te geven. deze pagina wordt het platform voor mijn werk.
  
  Ik haal mijn inspiratie uit de raarste plaatsen en dingen, wanneer ik fiets of gewoon onder de douche. Ik streef ernaar om mijn ontwerpen net zo creatief en speciaal te maken als het moment waarop ik mijn inspiratie haal.
 • Inzet Wérkt! is het antwoord voor elke ondernemer die zoekt naar flexibele inzet van medewerkers. Of het nu gaat om pieken opvangen of om structurele uitvoering van werkzaamheden. Zij hebben de specialisten ervoor in huis! Zij nemen alle zorgen uit handen en halen risico’s weg. Inzet Wérkt! doet meer dan bemiddelen, ze begeleiden alle kandidaten van start tot contract. Of dat nu via uitzenden, via re-integratie of outplacement is; ze geven de voor u best passende vorm in een advies op maat.  
 • Zuydergeest is expert in de aan- en verkoop van vastgoed en grond van Nederlandse bodem. Zuydergeest maakt het voor elke belegger mogelijk om kansrijke grond aan te kopen. Zuydergeest verdeelt de grond in kavels op maat zodat nieuwe klanten gemakkelijk in kunnen stappen naar gelang budget, voor een optimale kans om aanzienlijk rendement te behalen. Investeren in grond is zorgeloos. Anders dan bij aandelen en obligaties, is grond waardevast. Grond kan simpelweg niet worden bijgedrukt waardoor de waarde niet kan verwateren. Grond is onderhevig aan een constante en autonome waardestijging. Zuydergeest is in het bezit van uiterst waardevolle grond met potentie, pal naast waar op dit moment al gebouwd wordt – zoals recentelijk breed uitgemeten in diverse media. Om onze klantenkring uit te breiden verkopen wij kavels op maat waarmee onze nieuwe relaties ook kans maken op een uitstekend rendement bij een kortlopende investering.
 • Go Safe verzorgt diverse projecten, cursussen, lessen en trainingen die tot doel hebben om de verkeersveiligheid te verbeteren.
  Het motto is "BEWUST VEILIG OP WEG".
  Zij ontwikkelen en verzorgen de uitvoering van cursussen voor de meest kwetsbare groepen in het verkeer, te weten kinderen, jongeren en senioren.
Alle ondernemers bekijken